About

Jan Willem Zeilstra is al ruim 25 jaar werkzaam in de kaasmakerij varierend van klein tot middelgroot, waarvan de laatste 15 jaar als directeur-eigenaar van kaasmakerij De Terschellinger op Terschelling. In die 25 jaar veel ervaring opgedaan met natuurlijk het maken van kaas, maar ook van alle aspecten die het runnen van een kaasmakerij met zich meebrengen. Op dit moment nog aandeelhouder en projectmanager bij kaasmakerij de Terschellinger.

Deze kennis en ervaring wil ik gaan gebruiken voor advieswerkzaamheden op het gebied van uitbreidingen en verbouwingen, maar ik ben ook gewoon in te huren als kaasmaker voor kortlopende tijd. Denk hierbij aan vervanging bij ziekte, en als u als eigenaar eindelijk een keer op vakantie zou willen gaan.

Voor het inzetten als kaasmaker heb ik ervaring met diverse wrongelbereiders, draaineerbakken, pasteurs etc. etc. dus zeker ook inzetbaar bij de kleinere kaasmakerij.

Vanwege diverse uitbreidingen en verbouwingen de afgelopen 25 jaar, heb ik veel kennis en ervaring op het gebied van procestechniek en de inrichtingseisen van de diverse productieruimtes. Hierbij veel samenwerkend met Scherjon Dairy Equipment, Hydewa glasbord plafond en wandsystemen en Ommerse bedrijfsvloeren.

Volledig bekend met de laatste eisen op het gebied van HACCP, FSSC en andere kwaliteitssystemen

U kunt me dus inhuren voor vele uiteenlopende zaken. Benieuwd of ik wat voor u kan betekenen ? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik werk zowel op projectbasis als urenbasis.